Metin2 - Tutoriale, resurse, servere, discutii si multe altele.
Bine ati venit pe forumul Metin 2 Romania.<br />
Va rugam sa nu postati materiale,linkuri de download sau alte lucruri pentru care nu detineti Drepturile De Autor sau care sunt ilegale.
<br />
Va multumim!<br />
Echipa Metin2Romania
Metin2 - Tutoriale, resurse, servere, discutii si multe altele.

Comunitatea Jucatorilor de METIN 2 din Romania


Nu sunteti conectat. Conectati-va sau inregistrati-va

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos  Mesaj [Pagina 1 din 1]

#1
 darkuffo22

Membru

avatar
Conducatorii tinutului Magic isi pun la dispozitie urmatoarele beneficii:
Sansa de a primi mai multa Experienta:
  250% În ciuda acestei rate de experienta , noi am setat experienta în asa fel încât sa nu faceti nivel nici usor nici greu, experienta a fost setata în asa fel încât sa fie placul oricariu jucator care intra pe server.

Sansa de a primi mai mult Yang:
  400% - Yangul se face rapid datorita faptului ca noi am setat în asa fel încât sa existe locuri unde sa puteti farma pentru bani si obiecte si anume Valea Eroilor

Sansa de a primi mai multe Obiecte:
  400% - Obiectele pica rapid , itemele de upgrade le puteti obtine usor.

Sansa de reusita a obiectelor la Fierar:
  100-40% - Fierarul si sansele de îmbunatatire variaza de la 100 la 40% depinde de + acelui item.

  Informatii: În fiecare weekend ratele sunt marite astfel încât sansa de a primi mai multa experienta creste la 300% , Sansa de a acumula mai mult Yang creste la 500% .iar sansa de a primi mai multe obiecte creste la 500%.Paseste în aventura online alaturi de noi în tinutul Magic: Scorpius - Imperiul Suprem
  La începuturile timpului nu a existat o separare între cer si pamânt. Totul era o gaura goala fara un început sau sfâriit. Dar apoi, doi zei au venit pe aceasta lume. Erau divinitati cu puteri creative. Onorabilul Argos a facut lumina si speranta si a luptat fara oprire pentru armonie si viata. Elyos însa, si-a propus nimicul. S-a asigurat astfel încât sa nu trebuiasca sa-si împarta puterile cu altcineva. Ostilitatile dintre Argos si Elyos au continuat sa creasca pâna într-o zi când o batalie teribila a pornit între ei. Argos a pierdut lupta, fiind prins în captivitate pentru totdeauna. Esti pregatit sa duci mai departe învataturile si trairile lui Zeului renasterii Argos?


Introducere:
  Echipa MMO Metin2.tech va garanteaza stabilitatea , siguranta si durabilitatea jocului , totul fiind organizat într-o maniera cat mai placuta si destinsa.Venim cu o gama bogata de experienta acumulata ,incercand sa realizam un server unic din toate punctele de vedere , facandu-l pe placul tuturor jucatorilor.*Noile sisteme disponibile în joc
  -Alegerea Regelui - Monarch System
  Începând de astazi este disponibil un nou sistem "Alegerea Regelui", care va permite unui jucator din fiecare regat sa devina Regele Regatului sau timp de 30 de zile. Dupa 30 de zile de la încoronarea acestuia se vor deschide aplicatiile pentru un nou Rege.

  Alegerea regelui consta în 3 parti:

   Candidatura: Aceasta este o perioada scurta de timp, de 2 zile, în care poti aplica pentru alegeri. Pentru a face parte din candidati trebuie sa ai cel putin level 95 si sa platesti o taxa de 2.000.000.000 Yang. Puteti aplica vorbind cu Administratorul Luptelor din map1.

   Votarea: Dupa ce se termina perioada aplicarii, votarea începe. Votarea dureaza 3 zile. Pentru a vota îti trebuie "Certificat de Loialitate", care poate fi obtinut de la monstri si jucatori inamici. Du certificatul la Administratorul Luptelor si da click pe numele celui care vrei sa îl votezi (trebuie sa ai cel putin level 75). Poti vota numai o data.

   Încoronarea: Câstigatorul va fi încoronat si va detrona fostul rege. Daca tu esti câstigatorul vei fi anuntat printr-un quest scroll, dupa ce îl deschizi vei primii Armura Hwang si Binecuvântarea Ingerului, un item care ajuta regele sa îsi îndeplineasca îndatoririle. Regele anterior va avea automat itemele respective scoase din inventar.


  Alte informatii: Armura si Binecuvântarea nu sunt negociabile, iar Binecuvântarea Îngerului poate fi folosita doar de catre Rege si îi ofera unele facilitati la un interval de timp în functie de Yang-ul adunat din taxele regatului din care face parte.


  - Certificat de Loialitate
  - Armura Hwang este echipabila ca si costum si ofera :+1500 PV, +5% Rezistenta la paguba competentei
  Binecuvântarea Îngerului îi permite Monarhului sa se foloseasca de urmatoarele optiuni cu ajutorul banilor adunati din taxele oprite din vânzarile jucatorilor la NPC-ul regatului din care apartine. Monarhul poate folosi 3 binecuvânturi asupra regatului care vor mari HP si MP sau Atacul sau Apararea regatului pentru o perioada limitata de timp în schimbul a 800kk din Visteria Regatului.


  - Sistem Animale de calarit Puternice
  * Ce este puternicul sistem de calarie?
  Este un sistem care creste. Asta înseamna ca poti creste animalul de calarie, puteti folosi în prealabil bonusurile acestuia si deasemenea sa folositi abilitatile de lupta de pe cal. Sunt trei nivele diferite:
  - Animal tânar(Animal de calarie tânar),
  - Animal adolescent (Animal de calarie salbatic),
  - Animal dezvoltat în totalitate (Animal de calarie curajos).

  * Unde pot obtine puternicul animal de calarie?
  Poti obtine "Autorizatie Dragor, Ren sau Moa" care se gasesc în Item Shop sau pot fi obtinute la Metinele Jeon-Un de nivelul 90 din Valea Eroilor.
  Du autorizatia la Grajdar. Acesta îti va oferi în schimbul ei un Animal Tânar.
  Atentie, ai nevoie de nivelul 50. Puteti avea urmatoarele animale:
  - Sigiliu Dragor Tânar se obtine cu ajutorul "Autorizatiei Dragor".
  - Pasare Moa Tânar se obtine cu ajutorul "Autorizatiei Moa".
  - Sigiliu Ren Tânar se obtine cu ajutorul "Autorizatiei Ren".

  * Ce ofera un Animal Tânar?
  Cu animalul tânar poti sa calaresti si sa calatoresti cu +30% mai multa viteza decât mersul pe jos, cu animalul de lupta salbatic viteza creste la +40%, iar cel curajos va creste viteza de miscare cu +50%.
  De asemenea vei putea lupta calarind si folosi competentele calului, iar animalul tau va avea ca si bonus predefinit:
  - Max. PV +500(pentru Animal Tânar) - Max. PV +1000(pentru Animal Salbatic) - Max. PV +1500(pentru Animal Curajos);
  - Valoarea atacului +50(pentru Animal Tânar) - Valoarea atacului +100(pentru Animal Salbatic) - Valoarea atacului +150(pentru Animal Curajos).

  Plus unul din cele 3 dintre bonusurile de mai jos la alegere:
  - Sansa de a primi mai multa experienta +10%(pentru Animal Tânar), sansa de a primi mai multa experienta +15%(pentru Animal Salbatic), sansa de a primi mai multa experienta +20%(pentru Animal Curajos),;
  - Aparare +50(pentru Animal Tânar) - Aparare +100(pentru Animal Salbatic) - Aparare +150(pentru Animal Curajos);
  - Tare împotriva monstrilor +10%(pentru Animal Tânar) - Tare împotriva monstrilor +15%(pentru Animal Salbatic) - Tare împotriva monstrilor 20%(pentru Animal Curajos).

  * Cum pot creste animalul meu?
  Atunci când vei avea nivelul necesar pentru a creste animalul tau vei avea nevoie de:
  1. "Certificatul Puterii I"(schimba animalul tânar în animal salbatic) - dupa ce ati achizitionat 1x "Certificatul Puterii I" sau îl obtineti în joc de la "Armata Setou Rosie din Grota Exilului", dupa merge?i la Grajdar ?i evoluati animalul tânar într-unul salbatic.
  2. "Certificatul Puterii II"(schimba animalul salbatic în animal curajos)- dupa ce ati achiziyionat 1x "Certificatul Puterii II" sau îl obtineti în joc de la Sefii "Generalul Huashin, Vrajitoarea de Gheata, Moartea Albastra, Fantoma Tigru Galben, Beran-Setou si Azrael", dupa merge?i la Grajdar si evoluati animalul salbatic într-unul curajos .
  - Pergamentele se achizitioneaza din Magazinul de Obiecte sau se obtin în joc.

  * Pot sa cresc animalul direct în animal curajos?
  Nu, trebuie sa respecsi ordinea. Nu poti sari un nivel.

  * Cât timp este valabil animalul de lupta?
  Animalul de lupta are o durata de 120 de ore (14 zile). Puteti extinde valabilitatea prin trecerea la alt nivel al animalului.
  Când animalul va fi atins nivelul 3 acesta va putea fi prelungit la 120 ore(5 de zile) cu ajutorul "Picaturii Puterii" care se va gasi în Item Shop la pretul de 4 MD(Monede Dragon).
  Cauta-l pe "Grajdar", el v-a administra doza corecta din "Picatura Puterii" animalului dvs.
  - Loteria Sufletului
  Informatii:Loteria Sufletului este un sistem nou menit sa îi premieze pe cei mai activi jucatori. Lânga bilele ce reprezinta experienta veti observa o noua bila ce reprezinta "Punctele Sufletului".

  De fiecare data când luptati si primiti experienta, veti primi si puncte ale sufletului.

  De fiecare data când umple?i bila, veti putea utiliza o data Loteria Sufletului, prin apasarea tastei F7.

  De fiecare data aveti 4 numere generate aleator. Este extras un numar de la 1 la 15, iar daca acel numar este printre cele 4, veti primi o cantitate de Yang.  Informatii aditionale :
  - Atât Punctele Sufletului necesare pentru a utiliza Loteria Sufletului variaza în functie de nivelul caracterului.
  - La fiecare deconectare pentru mai mult de 5 minute, Punctele Sufletului detinute se pierd. Acest lucru îi avantajeaza pe jucatorii activi.
  - Premiul este generat aleator, însa se tine cont de nivelul caracterului.


  -Sistemul de energie
  * Ce este sistemul de energie?
  Un cristal de energie mareste bonusul echipamentului dumneavoastra întreg de pâna la 10% pe durata de 2 ore în timp real de joc .Timpul expira doar când sunteti conectat. Bara de energie de deasupra monedei care se învarte indica cât timp din bonus a mai ramas.

  * De unde iau un cristal de energie?
  Alchimistul distruge elemente de echipament cum ar fi arme, îmbracaminte sau accesorii si în felul acesta dobândesti pâna la 10 "Fragmente de Cristal". Daca aveti cel putin 30 de fragmente, alchimistul le poate contopii pentru a forma un "Cristal de energie". Apasând click dreapta pe el puteti activa cristalul: bara dumneavoastra de energie o sa se umple si o sa straluceasca albastru.
  - "Fragmente de Cristal".
  - "Cristal de Energie".

  * Unde se poate gasi NPC-ul "Alchimistul"?
  Acest NPC se poate gasi în hartile principale ale fiecarui regat în centrul acestuia, în zona neutra.

  * Sistemul de energie costa ceva ?
  Productia unui cristal de energie costa 400.000.000 Yang.

  * Când pot începe sa folosesc "Sistemul de Energie"?
  Caracterul dumneavoastra trebuie sa ajunga la nivelul 35 cel putin.

  * Poate distrugerea unui obiect sa dea gresit
  Exista o cantitate sigura de risc în care procesul sa dea gre? - în astfel de cazuri obiectul o sa fie pierdut. Cu cât valoarea obiectului este mai mare, cu atât ?ansa de reu?ita este mai mare. Crearea unui "Cristal de Energie" poate de asemenea sa dea gre?, ceea ce rezulta în pierderea a 30 "Fragmente de Cristal" si 1000 Yang.

  * Ce reprezinta culorile de pe bara de energie ?
  Albastra - bara dumneavoastra de energie este plina;
  Galbena - capacitatea Energiei de Cristal a dumneavoastra a scazut sub 15%;
  Neagra - bara dumneavoastra de energie este golita.

  * Ce bonusuri ofera un "Cristal de Energie"?
  + 50 Valoarea atacului;
  + 7% Tare împotriva semi-oamenilor;
  + 5% Tare împotriva semi-oamenilor;
  + 1000 PV;
  + 1500 PV;
  + 1000 PM;
  + 30% Sansa de a primi mai multa experienta;
  + 30% Sansa de a primi mai mult Yang;
  + 10% Regenerare PV;
  + 10% Regenerare PM.

  Doar unul dintre aceste bonusuri se va aplica atunci când va fi utilizat "Cristalul de Energie".

  -Modificari aduse mapelor principale (MAP1)
  -6 magii disponibile pentru echilibrarea caracterelor
   - Am adaugat a 6 a magie, cartile le gasiti la învatatori, G-urile le faceti cu Piatra Spiritului, iar Piatra Curcubeului ofera P si magiilor noi.
    - Razboinic Corp
    - Razboinic Mental
    - Ninja Arc
    - Ninja Lame

Va asteptam alaturi de noi, unde va garantam ca monotonia si plictiseala nu-ti au locul.Echipa MMO Metin2 TECH, încerca pe cat posibil sa conceapa acest mod de joc ca fiind unul unic în Romania. Dorim sa fim un exemplu demn de urmat pentru toti ce vor dori sa ne urmeze în continuare, dar si pentru cei care deja sunt alaturi de noi. Cu respect Echipa MMO Metin2 Tech.

Ai o comunitate, dar te-ai saturat de probleme? Vino pe Real-Arena.
Vezi profilul utilizatorului

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus  Mesaj [Pagina 1 din 1]