Metin2 - Tutoriale, resurse, servere, discutii si multe altele.
Bine ati venit pe forumul Metin 2 Romania.<br />
Va rugam sa nu postati materiale,linkuri de download sau alte lucruri pentru care nu detineti Drepturile De Autor sau care sunt ilegale.
<br />
Va multumim!<br />
Echipa Metin2Romania
Metin2 - Tutoriale, resurse, servere, discutii si multe altele.

Comunitatea Jucatorilor de METIN 2 din Romania


Nu sunteti conectat. Conectati-va sau inregistrati-va

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos  Mesaj [Pagina 1 din 1]

#1
 S.Adrian

Membru

avatar

Site: http://ascension2.org/
Forum: http://board.ascension2.org/
Facebook Page: https://www.facebook.com/ascensionmt2/
Eveniment pentru Inceput: http://board.ascension2.org/topic4012.html

Sansa la Experienta: In Tinutul Mistic sansa la experienta este de 200% .
Sansa la Yang: In Tinutul Mistic sansa la Yang este de 150% .
Sansa la Drop: In Tinutul Mistic sansa la Drop este de 150%.
*Aceste rate au fost setate cu scopul de a combina utilul cu placutul.
Canale Disponibile: 4

Sansele la fierar au fost setate in functie de importanta obiectului , de aceea sansa de reusita a unui obiect variaza intre 50%  si 100% .

Evolutioa Caracterului:
Nivelul maxim ce poate fi atins este 115.Pentru inceput, caracterul va fi echipat cu o serie de obiecte, selectate in functie de rasa pentru a ajuta la evolutia acestuia.
*Magiile vor putea fi imbunatatite la G, cu ajutorul cartilor disponibile la Invatatori.De asemenea Cititul Concentrat si Pergamentul exorcizarii sunt disponibile in Cufarul Intelepciunii, dropabil  la toate  categoriile de Pietre Metin.
*Piatra spiritului este diponibila in Cufarul Agoniei, de asemenea si acesta dropabil la toate categoriile de Pietre Metin.

Cei ce vor atinge Nivelul 115, vor fi rasplatiti in urma unei misiuni prestabilite de conducatorii Tinutului Mistic cu scopul de a demonstra si de a iesi in evidenta munca jucatorului din spatele caracterului.


Detalii legate de modul de joc:

Dragi jucatori,
Va anuntam ca astazi 21.10.2016 incepand cu ora 18:00 serverul Ascension of Metin2 (AoM2) isi deschide portile Oficial pentru bravii razboinici in cautare de aventura.Serverul este de tip PVM/PVP Mediu, cu un gameplay bine pus la punct si totodata atractiv.Multumim pentru timpul acordat si totodata pentru intelegere, va asteptam sa luati parte la aventura Online.
Sisteme disponibile in joc:

    -Sistemul de Shop-uri offline-Sistemul de Faurire Obiecte-Sistemul de Mounturi Punternice-Sistemul de Esarfe-Sistemul de Curele-SwitchBot in client


Imbunatatiri aduse jocului odata cu adaugarea update-ului Taramul Dragonilor Intunecati
Harti Disponibile:

    -Peninsula Dragonului de Foc-Golful Nephrite-Muntii Fulgerelor-Stanca Guatama

Totodata in aceste Harti au fost adaugate diferite facilitati si metode de Crafting (Faurire Obiecte) pentru cei ce se  vor ridica la nivelul 90.

Evenimente si Concursuri disponibile:
-Competitia OX
-Turneul PVP
-Pescuieste si Vinde
-Eveniment cu Sefi si Pietre Metin
-Cufarul misterios
-Razboiul National
-Turneul Breslelor
-Weekend de relaxare , rate marite cu +25%
-Sarcinile Razboinicilor

Mapele:
O noua infatisare a fost adaugata mapelor astfel incat stilul clasic si curat a fost pastrat.

Tinutulul Pyungmoo:

Tinutul Yongan:

Tinutul Joan:

Terarium - Tărâmul lui Yggdrasil(Un nou dungeon):

Terarium, Târâmul lui Yggdrasil, este unul dintre dungeon-urile de pe Ascension of Metin2.Vei reuși să treci de cele 3 etaje și să îl înfrângi pe Înțeleptul Rege al Copacilor, Yggdrasil?

Evolutiile:

Arme:
Sabie Batalie -> Sabie Triton -> Sabie Inscriptionata

Armuri:
Armura Otel Negru -> Armura Otel Albastru -> Armura Corn de Diavol

-Am atasat doar cate o arma si o armura in ceea ce priveste evolutiile doarece este de la sine inteles ce urmeaza sa evolueze pentru celelalte categorii de rase.

Pentru evolutiile obiectelor ce depasesc nivelul 70 am adaugat Manuscrisul Zeului, acesta este de 3 tipuri Bronz, Argint si Aur si este folosit cu scopul de a evolua obiectele la +7 ,+8 respectiv +9.Manuscrisul Zeului poate fi faurit la Fierarul ce se afla in mapele principale, mai exact Map1.

Faurire Manuscrisul Zeului:

Manuscrisul Zeului Bronz
Cerinte:1xPerla Alba , 1xEpistol Antic si 3xCupru

Manuscrisul Zeului Argint
Cerinte:1xPerla Albastra , 1xEpistol Antic si 3xArgint

Manuscrisul Zeului Aur
Cerinte:1xPerla Rosie, 1xEpistol Antic si 3xAur

Insemnele Șefilor:


Dropul:

Legat de drop, tinem sa precizam faptul ca pe joc au fost adaugate diferite cufere dropabile la pietrele metin.Acestea sunt impartite pe categorii, fie dropeaza pietre pentru a le adauga pe arme armuri, fie ctiti concentrat ori obiecte ce ofere diferite buff-uri.

Cufar Smarald:

Cufarul Agoniei:

Cufarul Intelepciunii:

Cufar Legendar:
Acest contine obiectele de buff cum ar fi lovitura critica/patrunzatoare respectv binecuvantarile zeului dragon.

Totodata Pieterle Metin de nivelul 75+ si Sefii au drop la 2 tipuri 2 cufere, mai exact Cufarul cu Frizuri respectiv Costume.

Cufarul cu Costume:

Cufarul cu Frizuri

Misiuni:

Biologul Chaegirab are 8 misiuni în care îți va cere ajutorul pentru cercetările sale. Prima misiune începe cu nivelul 30, iar ultima se termină la nivelul 90.

Spoiler:
- Cercetările Biologului - Misiunea 1
De la nivelul: 30
Informații: Trebuie să îi duci Biologului 10 Dinți de orc. Dinții pot fi cumpărați de la magazinul general , secțiunea obiecte de îmbunătățire sau pot fi dropabili în Valea Seungryong la orci. Îi poți duce un dinte odată la 2 ore. Poți folosi 4 Monoacle Roșii pe zi pentru a duce dinții unul după altul și Elixirul Explorării pentru ca șansa să fie de 100%. După ce îi vei duce cei 10 Dinți de Orc, Biologul te va ruga să îi aduci Piatra Sufletului Jinunggyi pe care o obții la de la Orci. Du-i piatra biologului apoi mergi la Baek-Go pentru a primi recompensa.
Recompensă: + 10% viteză de mișcare permanentă, 1x Cutie roșie de ebonită.

- Cercetările Biologului - Misiunea 2
De la nivelul: 40
Informații: Trebuie să îi duci Biologului 15 Cărți ale Blestemelor. Cărțile pot fi cumpărate de la magazinul general , secțiunea obiecte de îmbunătățire. Îi poți duce o carte odată la 2 ore. Poți folosi 4 Monoacle Roșii pe zi pentru a duce cărțile unul după altul și pentru ca șansa să fie de 100%. După ce îi vei duce cele 15 Cărți ale Blestemelor, Biologul te va ruga să îi aduci Piatra Sufletului din Templu pe care o obții de la Fanatic Mândru Întunecat, Luptător întunecat mândru și Colonel ântunecat mândru din Templul întunecat. Du-i piatra biologului apoi mergi la Baek-Go pentru a primi recompensa.
Recompensă: + 5% viteză de atac, 1x Cutie Festivă de Ebonită.

- Cercetările Biologului - Misiunea 3
De la nivelul: 50
Informații: Trebuie să îi duci Biologului 15 Suvenire ale Demonului. Suvenirele pot fi cumpărate de la magazinul general , secțiunea obiecte de îmbunătățire sau pot fi dropabile în Turnul Demonilor. Îi poți duce un suvenir odată la 2 ore. Poți folosi 4 Monoacle Roșii pe zi pentru a duce suvenirele unul după altul și pentru ca șansa să fie de 100%. După ce îi vei duce cele 15 Suvenire ale Demonului, Biologul te va ruga să îi aduci Piatra Sufletului Sagyis  pe care o obții din Turnul Demonilor. Du-i piatra biologului apoi mergi la Baek-Go pentru a primi recompensa.
Recompensă: + 60 Apărare, 1x Cutie Galbenă de Ebonită.

- Cercetările Biologului - Misiunea 4
De la nivelul: 60
Informații: Trebuie să îi duci Biologului 20 de Globuri de Gheață. Globurile pot fi cumpărate de la magazinul general , secțiunea obiecte de îmbunătățire sau pot fi dropabile pe Muntele Sohan la monștrii de gheață. Îi poți duce un glob odată la 2 ore. Poți folosi 4 Monoacle Roșii pe zi pentru a duce globurile unul după altul și pentru ca șansa să fie de 100%. După ce îi vei duce cele 20 de Globuri de Gheață, Biologul te va ruga să îi aduci Piatra Sufletului Aurtumuryu pe care o obții la de la Orci. Du-i piatra biologului apoi mergi la Baek-Go pentru a primi recompensa.
Recompensă: + 50 Atac, 1x Cutie Verde de Ebonită.

- Cercetările Biologului - Misiunea 5
De la nivelul: 70
Informații: Trebuie să îi duci Biologului 25 de Crengi Zelkova. Crengile pot fi dropabile în Pădurea Lungsam și în Pădurea Roșie. Îi poți duce o creangă odată la 3 ore. Poți folosi 4 Monoacle Roșii pe zi pentru a duce crengile una după alta și pentru ca șansa să fie de 100%. După ce îi vei duce cele 25 de Crengi Zelkova, Biologul te va ruga să îi aduci Piatra Sufletului Gyimok pe care o obții în Pădurea Lungsam sau în Păduera Roșie. Du-i piatra biologului apoi mergi la Baek-Go pentru a primi recompensa.
Recompensă: + 11% viteză de mișcare permanentă, +10% Apărare, 1x Cutie Verde de Ebonită(diferită de cea de la misiunea de 60).

- Cercetările Biologului - Misiunea 6
De la nivelul: 80
Informații: Trebuie să îi duci Biologului 30 de Tăblițe Tugyis. Tăblițele pot fi dropabile la giganții din Câmpul cu Șerpi sau Țara Giganților. Îi poți duce o tăbliță odată la 4 ore. Poți folosi 4 Monoacle Roșii pe zi pentru a duce tăblițele una după alta și pentru ca șansa să fie de 100%. După ce îi vei duce cele 30 de Tăblițe Tugyis, Biologul te va ruga să îi aduci Piatra Sufletului Tugyi pe care o obții de la giganții din Pădurea cu Șerpi sau Țara Giganților. Du-i piatra biologului apoi mergi la Baek-Go pentru a primi recompensa.
Recompensă: + 10% atac împotriva tuturor claselor,+6% Viteza atacului, 1x Cutie Albastră Ebonită.

- Cercetările Biologului - Misiunea 7
De la nivelul: 85
Informații: Trebuie să îi duci Biologului 30 Ramuri roșii. Ramurile pot fi dropabile în la monștrii din Pădurea Roșie. Îi poți duce o creangă odată la 5 ore. Poți folosi 4 Monoacle Roșii pe zi pentru a duce ramurile una după alta și pentru ca șansa să fie de 100%. După ce îi vei duce cele 30 de Ramuri Roșii, Biologul te va ruga să îi aduci Piatra Sufletului Pădurea Spirit pe care o obții de la monștrii din Pădurea Roșie. Du-i piatra biologului apoi mergi la Baek-Go pentru a primi recompensa.
Recompensă: + 10% rezistență împotriva tuturor claselor, 1x Cutie vișinie de ebonită.

- Cercetările Biologului - Misiunea 8
De la nivelul: 90
Informații: Trebuie să îi duci Biologului 35 Însemne ale liderilor. Însemnele pot fi dropabile la următorii Șefi: Orcul Șef, Îngerul cu Coasă, Demonul Rege Întunecat, Fantoma Tigrului Galben, Regina Păianjenilor, Regele Păianjenilor, Ţestoasă Gigant, Regele Focului și Nouă Cozi. Îi poți duce un însemn odată la 6 ore. Poți folosi 4 Monoacle Roșii pe zi pentru a duce însemnele unul după altul și pentru ca șansa să fie de 100%. După ce îi vei duce cele 35 de Însemne, Biologul te va ruga să îi aduci Piatra Sufletului Liderului pe care o obții de la următorii Șefi: Orcul Șef, Îngerul cu Coasă, Demonul Rege Întunecat, Fantoma Tigrului Galben, Regina Păianjenilor, Regele Păianjenilor, Ţestoasă Gigant, Regele Focului și Nouă Cozi. Du-i piatra biologului apoi mergi la Baek-Go pentru a primi recompensa.
Recompensă: + 8% atac împotriva tuturor claselor, 1x Cutie albastră de ebonită.

Cercetarea continuă la Seon-Pyeong cu încă 3 misiuni de nivelul 95,100 și 105.

Spoiler:
Seon-Pyeong are 3 misiuni în care îți va cere ajutorul pentru cercetările sale. Prima misiune începe cu nivelul 95, iar ultima se termină la nivelul 105.

- Cercetările lui Seon-Pyeong - Misiunea 1
De la nivelul: 95
Informații: Trebuie să îi duci lui Seon Pyeong 10 Bijuterie rea voință. Bijuteriile pot fi dropabile în Grota Exilului la Vrăjitoarea de Gheață. Îi poți duce o bijuterie odată la 6 ore. Poți folosi 4 Monoacle Roșii pe zi pentru a duce bijuteriile una după alta și Elixirul Explorării pentru ca șansa să fie de 100%. După ce îi vei duce cele 10 bijuterii misiunea se termină.
Recompensă: Puteți alege între +1000 PV, +100 Apărare sau +50 Atac permanent.

- Cercetările lui Seon-Pyeong - Misiunea 2
De la nivelul: 100
Informații: Trebuie să îi duci lui Seon Pyeong 20 Bijuterie înțelepciune. Bijuteriile pot fi dropabile în Grota Exilului la Generalul Yonghan. Îi poți duce o bijuterie odată la 6 ore. Poți folosi 4 Monoacle Roșii pe zi pentru a duce bijuteriile una după alta și Elixirul Explorării pentru ca șansa să fie de 100%. După ce îi vei duce cele 20 bijuterii misiunea se termină.
Recompensă: Puteți alege între +1500 PV, +150 Apărare sau +100 Atac permanent.

- Cercetările lui Seon-Pyeong - Misiunea 3
De la nivelul: 105
Informații: Trebuie să îi duci lui Seon Pyeong 30 Bijuterie loialitate. Bijuteriile pot fi dropabile în Țara de foc la Dragonul Roșu. Îi poți duce o bijuterie odată la 6 ore. Poți folosi 4 Monoacle Roșii pe zi pentru a duce bijuteriile una după alta și Elixirul Explorării pentru ca șansa să fie de 100%. După ce îi vei duce cele 30 bijuterii misiunea se termină.
Recompensă: Puteți alege între +2000 PV, +200 Apărare sau +200 Atac permanent.

* Atenție: Dacă ați ales de exemplu PV la prima misiune, nu veți putea alege din nou la următoarele misiuni PV, la fel și pentru atac și apărare.

- Misiune pentru schimbarea recompensei
De la nivelul: 95
Informații: Trebuie să îi duci lui Seon Pyeong 5 Bucată de Smarald. Bucățile de smarald pot fi dropabile în Grota Exilului la Armata Setou. Îi poți duce o bucată de smarald fără timp de așteptare, dar acestea pot fi eșua. După ce îi vei duce cele 5 bucăți de smarald misiunea se termină. Această misiune se poate repeta.
Recompensă: Seon-Pyeong vă va lăsa să vă schimbați recompensele pentru misiunile de 95, 100 și 105, pentru a alege bonusurile în altă ordine. Dacă nu ai terminat încă misiunea de 105, te va lăsa să schimbi doar pentru cele de 95 și 100, iar dacă nu ai terminat nici misiunea de 100 te va lăsa să o schimbi doar pe cea de 95.

Sistemul de faurire obiecte pentru cei de nivelul 90:

Faurirea obiectelor va fi disponibila la cei 2 fierari amplasati in Peninsula Dragonului de Foc.

Jae-Seon Kim:
-Faurire Curele
-Faurire Armuri Legendare Safir
-Faurire Armuri Legendare Rubin
-Faurire Armuri Legendare Ametist
-Faurire Armuri Legendare Gravat

Ha-san Majin:
-Faurire Accesorii Rubin
-Faurire Accesorii Safir
-Faurire Accesorii Smarald
-Faurire Accesorii Granat
-Faurire Animale de calarit
-Faurire animale de companie

Jae-Seon Kim

Faurire curele:
Spoiler:
Cureaua Regelui+0 - Nivel 103
Cerinte:10xGranat , 5xCutit Gravat rubin , 5xClema de Aur si 5xOrnament Rubin

Cureaua Spiritului+0 - Nivel 103
Cerinte:10xRubin , 10xCutit Ametist , 10xClema Argint , 10xOrnament smarald

Curea  din Rune+0 - Nivel 103
Cerinte:10xSmarald , 5xCutit Gravat Safir , 5xClema Bronz si 5xOrnament Safir

Cureaua Marelui urs+0 - Nivel 103
Cerinte:10xSafir , 5xCutit Gravat Rubin , 5xClema Argint si 5xOrnament Safir

Cureaua Sufletului - Nivel 100
Cerinte: 2xPerla Rosie , 10xCristal Spirit si 50xFragment Energie

Faurire Armuri legendare Safir:

Spoiler:
Armura Aurora+0 -Nivelul 105
Cerinte:Armura Otel Negru+9  , 10xChinga Dragon Albastru , 10xTesatura Violet si 1xEpolet Antic

Costum Abuscada+0 - Nivelul 105
Cerinte: Costum vant negru+9 , 10xChinga Dragon Albastru , 10xTesatura Violet si 1xEpolet Antic


Armura Demonica+0 - Nivelul 105
Cerinte:Platosa Magica+9 , 10xChinga Dragon Albastru , 10xTesatura Violet si 1xEpolet Antic


Haina Trufei+0 - Nivelul 105
Cerinte:Vesmant Negru+9 , 10xChinga Dragon Albastru , 10xTesatura Violet si 1xEpolet Antic

Faurire Armuri legendare Rubin:

Spoiler:
Armura Lava Lucioasa+0 - Nivelul 105
Cerinte: Armura Otel Negru+9  , 10xChinga Dragon Rosu , 10xTesatura Rosie si 1xEpolet Nobil  

Costum Luna Rosie+0 - Nivelul 105
Cerinte: Costum vant negru+9 , 10xChinga Dragon Rosu , 10xTesatura Rosie si 1xEpolet Nobil  

Armura Focul Iadului+0 - Nivelul 105
Cerinte:Platosa Magica+9 , 10xChinga Dragon Rosu , 10xTesatura Rosie si 1xEpolet Nobil  

Haina Inflacarata+0 -Nivelul 105
Cerinte:Vesmant Negru+9 , 10xChinga Dragon Rosu , 10xTesatura Rosie si 1xEpolet Nobil  

Faurire Armuri Legendare Ametist

Spoiler:
Armura de oase+0 -Nivelul 105
Cerinte:Armura Otel Negru+9 , 10xChinga Dragon Purpuriu , 10xTesatura Aurie si 1xEpolet Mare

Costum Metamorfoza+0 -Nivelul 105
Cerinte:Costum vant negru+9 , 10xChinga Dragon Purpuriu , 10xTesatura Aurie si 1xEpolet Mare

Armura Luminoasa+0 -Nivelul 105
Cerinte:Platosa Magica+9 , 10xChinga Dragon Purpuriu , 10xTesatura Aurie si 1xEpolet Mare

Haina Armoniei+0 -Nivelul 105
Cerinte:Vesmant Negru+9 , 10xChinga Dragon Purpuriu , 10xTesatura Aurie si 1xEpolet Mare

Faurire armuri legendare Granat

Spoiler:
Armura Miraculoasa+0 - Nivelul 105
Cerinte:Otel Negru+9 , 10xChinga Dragon Albastru , 10xTesatura Aurie , si 10xEpolet Mare

Armura Albastra+0 - Nivelul 105
Cerinte:Costum vant negru+9 , 10xChinga Dragon Albastru , 10xTesatura Aurie , si 10xEpolet Mare


Armura Fabuloasa+0 - Niveluul 105
Cerinte:Platosa Magica+9 , 10xChinga Dragon Albastru , 10xTesatura Aurie , si 10xEpolet Mare


Haina Lunii+0 - Nivelul 105
Cerinte:Negru+9 , 10xChinga Dragon Albastru , 10xTesatura Aurie , si 10xEpolet Mare

Ha-san Majin

Faurire accesorii Rubin:

Spoiler:
Bratara Rubin+0 - Nivel 85
Cerinte: 10xRubin , 10xAccesoriu de bijuterie si 10xBucata de inel

Colier Rubin+0 - Nivel 85
Cerinte: 10xRubin , 10xAta Aurie si 10xColier de zale

Cercei Rubin+0 - Nivel 85
Cerinte: 10xRubin , 10xCatarama Aurie si 10xCarlig Auriu

Faurire  accesorii Safir

Spoiler:
Bratara Safir+0 - Nivel 100
Cerinte: 10xSafir , 10xAccesoriu de bijuterie si 10xBucata de inel

Colier Safir+0 - Nivel 100
Cerinte: 10xSafir , 10xAta Aurie  si 10xColier de zale

Cercei Safir+0 - Nivel 100
Cerinte: 10xSafir , 10xCatarama Aurie si 10xCarlig Auriu

Faurire Acesorii Smarald

Spoiler:
Bratara Smarald+0 - Nivel 95
Cerinte: 10xSmarald , 10xAccesoriu de bijuterie si 10xBucata de inel
Colier Smarald+0 - Nivel 95
Cerinte: 10xSmarald , 10xAta Aurie  si 10xColier de zale

Cercei Smarald+0 - Nivel 95
Cerinte: 10xSmarald , 10xCatarama Aurie si 10xCarlig Auriu

Faurire Accesorii Granat

Spoiler:
Bratara Granat+0 - Nivel 90
Cerinte: 10xGranat , 10xAccesoriu de bijuterie si 10xBucata de inel

Colier Granat+0 - Nivel 90
Cerinte: 10xGranat , 10xAta Aurie si 10xColier de zale

Cercei Granat+0 -  Nivel 90
Cerinte: 10xGranat , 10xCatarama Aurie si 10xCarlig Auriu

Faurire Mounturi

Spoiler:
Leopard -
Cerinte: x3 Ornament Rubin , x3 Clema de aur si x2 Cutit gravat ametist

Pantera Neagra -
Cerinte: x3 Ornament Safir , x3 Clema de argint si x2 Cutit gravat ametist

Faurire Animale de Companie
Spoiler:
Leopard -
Cerinte: x3 Ornament Smarald , x3 Clema de bronz si x2 Cutit gravat rubin

Mini Executor -
Cerinte: x3 Ornament Safir  , x3 Clema de aur

Asadar , dragi jucatori toate astea fiind spuse, va asteptam in numar cat mai mare astazi 21.10.2016 incepand cu ora 18:00.

Vezi profilul utilizatorului

#2
 S.Adrian

Membru

avatar
Va asteptam in numar cat mai mare! Very Happy

Vezi profilul utilizatorului

#3
 S.Adrian

Membru

avatar
Competitia OX - Calea spre Victorie

- Evenimentul va fi organizat în data de 28.10.2016 ,începând cu ora 20:30.
- Evenimentul va cuprinde 3 runde speciale cu diferite intrebari ce tin de joc.
- Toti jucatorii de nivelul 5 sau mai marepot participa la acest eveniment OX.

Premii pentru ultimul rămas în arenă:

RUNDA I : 1x Potiunea Intelepciunii (ofera +100% sansa la experienta) si 1xVoucher de 20 Monede Dragon
RUNDA A II -A : 1x Potiunea Intelepciunii (ofera +100% sansa la experienta) si 1xVoucher de 20 Monede Dragon

La fiecare întrebare corectă vor fi date premii . Premiile vor deveni din ce în ce mai speciale în funcție de întrebarea ce urmează și de numărul jucătorilor prezenți la OX.
Vă așteptăm la Competiția OX, arată de ce sunt capabili aventurierii ce poartă voința legendarilor conducatori ai Asgardului.

Vezi profilul utilizatorului

#4
 S.Adrian

Membru

avatar
Dragi jucători,
Astăzi vă aducem următoarele îmbunătățiri:

-Am refăcut în mare parte dropul oferit in V4.
-Am mărit experiența oferită în Grota Exilului V4 si în mapele beta, mai exact Insula Dragonului de foc.
-Am crescut șansa la Oase deget ce erau dropabile în Turnul Demonilor.
-Costumul Cobra si Phoenix de foc nu mai sunt negociabile nu mai pot fi aruncate pe jos și totodată nu pot fi adăugate în depozit, vor fi adăugate în zilele ce urmeaza un nou se de costume corba , respectiv Phoenix la Făurire obiecte.
-Skinurile pentru Arme ce sunt dropabile la Yggdrasil sunt acum negociabile , au timp și dețin 5% împotriva monștrilor inclusiv jucătorii ce dețin deja aceste skinuri vor beneficiile enumare anterior.
-Amuleta Zeului Dragon poate fi creata la Ințeleptul Dolnar cu un lingou de 100kk, aceasta afișa lingoul de 50kk și jucătorii erau induși in eroare.
-Acadeaua năzdrăvană a fost modificată, acum oferă 30%.
-Costumele de Halloween ce nu pot fi create pe joc si totodată nu sunt disponibile ,au fost adăugate în Magazinul de obiecte.
-A fost rezolvată o problemă legată de evoluție a Oțelului in Posedată la șaman, acesta afișa un clopot când era dat spre evoluție.

Vezi profilul utilizatorului

#5
 S.Adrian

Membru

avatar
Up! Very Happy

Vezi profilul utilizatorului

#6
 Continut sponsorizat


Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus  Mesaj [Pagina 1 din 1]