Metin2 - Tutoriale, resurse, servere, discutii si multe altele.
Bine ati venit pe forumul Metin 2 Romania.<br />
Va rugam sa nu postati materiale,linkuri de download sau alte lucruri pentru care nu detineti Drepturile De Autor sau care sunt ilegale.
<br />
Va multumim!<br />
Echipa Metin2Romania
Metin2 - Tutoriale, resurse, servere, discutii si multe altele.

Comunitatea Jucatorilor de METIN 2 din Romania


Nu sunteti conectat. Conectati-va sau inregistrati-va

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos  Mesaj [Pagina 1 din 1]

#1
 WolfPack

Membru

avatar
Am ezitat o vreme dacă să scriu sau nu acest articol. În fond există două metode mari de a face bani pe Internet: puțin și pe termen scurt, sau mult și pe termen lung.

Scopul acestui articol nu este de a te convinge să faci bani pe internet într-un fel sau altul. Eu îți pun pe tavă toate variantele, îți prezint avantajele și dezavantajele fiecăreia, iar tu te hotărăști pe care din ele vrei să mergi.
Context

Ceea ce tu trebuie să reții în primul și în primul rând este că se pot face bani pe internet. Se pot face bani cu investiție aproape de zero, acesta fiind un avantaj net față de afacerile clasice.
Fără alte comentarii, să trecem așadar în revistă cele mai în vogă modalități de a face bani pe Internet.

Metoda de a face bani pe Internet #1: ești plătit să dai click-uri
Cu siguranță că ai dat peste acest tip de reclame, și poate chiar ai fost tentat să încerci. Ideea de bază este că tu trebuie să dai click-uri pe diferite bannere. Pentru fiecare click tu primești o anumită sumă
De ce merge?
Pe Internet, oamenii de afacere de bună credință își fac reclame pe alte site-uri și, pentru fiecare click, ei plătesc o sumă de bani. ideea este că ei se așteaptă ca doar cei interesați de produsele lor să dea click.
Aici intervi tu. Tu te comporți ca o persoană interesată. Ești plătit să dai ”click-uri false”. Compania intermediară câștigă, compania care te-a angajat pe tine să dai clickuri câștigă și ea, câștigi și tu … iar cel care pierde este cel care are produsul.
De ce? Pentru că tu dai click pe reclama lui dar nu cumperi nimic. El plătește pentru că e obligat. Apoi dai click pe altă reclamă și tot așa. Da clickuri pe sute și sute de reclame.
Site unde  esti platit pentru click am sa  las o lista mai jos:
1. INREGISTREAZATE GRATUIT AICI
2. iNREGISTREAZATE GRATUIT AICI  
Avantaje:
– faci un ban. Mai bine decât nimic.
- Stai toata ziua pe net degeaba Castiga un ban
- Cateva click-uri pe zii si apoi iti inchiriezi proprii referali o sa  castigi 100% minim 300-400 de $ in prima luna daca te IMPLICI 100%

Ai o comunitate, dar te-ai saturat de probleme? Vino pe Real-Arena.
Vezi profilul utilizatorului

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus  Mesaj [Pagina 1 din 1]