Postat Joi 23 Iun 2011 - 0:26
Nume Server: GasterMetin2
Server Status: 20/24
MC / IP: 5.168.183.98
Rate: 10% - 500%
Experienta: 10% - 500%
Yang: 10% - 500%
Obiecte: 10% - 500%
Fierar: 10% - 500%
Timp Online: 20 ore
Buguri Rezolvate: toate tratus in romana tot
Regat recomandat: toate (albastru de preferat ca sunt toti acolo )
Forum:
Site (inregistrare): http://5.168.183.98
Client & Luncher: pe site
Retele Hamachi: GasterMetin2.1 pana la 2.10
Parola retele Hamachi: 123
Video: In lucru
Poze:
Descriere:
Introducere:
Buna Ziua tuturor utilizatorilor de pe forum.
Astazi sunt aici pentru a va prezenta server de metin2GusterIn curand va fi hostat!Acest server nu va fi ca toate serverele deschis doar 3 zile si atat vrem sa il facem un server pentru romani pe care sa se relaxeze!
Serverul este la inceput,l-am deschis deoarece eu si cel care imi tine serverul deocamdata pana va fi hostat,nu mai aveam rabdare in maxim 1-2 saptamani va fi gata!
Sper ca din munca noastra,veti vedea seriozitatea de care am adoptat pentru punerea serverului la dispozitia voastra,de fapt AeronMetin2 este mereu in cautare de inovatii si imbunatatiri pentru a fi pe placul dvs!
Armele evolueaza de ex:king1-king2,sirius-lunara-sfanta!Ca sa le evoluati va trebuie doar perle pe care le obtineti din scoici,pe care le gasiti la magazinul general!
Vom adauga mape noi cu teleport pentru ele!
Server - Board(Staff)
[Own]Shur0
[GA]Invader
[Lawis]
Server pvm nou e pe hamachi serveru GM prietenos dar nu da iteme la nici un player , au fost implementate noi questuri distractive , in plus totul a fost tradus in romana si inca ceva , vom face EVENT OX SI DT RUN pentru ca au fost traduse in romana si complet functionale + no-la[/u]g ![/b]
Server Status: 20/24
MC / IP: 5.168.183.98
Rate: 10% - 500%
Experienta: 10% - 500%
Yang: 10% - 500%
Obiecte: 10% - 500%
Fierar: 10% - 500%
Timp Online: 20 ore
Buguri Rezolvate: toate tratus in romana tot
Regat recomandat: toate (albastru de preferat ca sunt toti acolo )
Forum:
Site (inregistrare): http://5.168.183.98
Client & Luncher: pe site
Retele Hamachi: GasterMetin2.1 pana la 2.10
Parola retele Hamachi: 123
Video: In lucru
Poze:
Descriere:
Introducere:
Buna Ziua tuturor utilizatorilor de pe forum.
Astazi sunt aici pentru a va prezenta server de metin2GusterIn curand va fi hostat!Acest server nu va fi ca toate serverele deschis doar 3 zile si atat vrem sa il facem un server pentru romani pe care sa se relaxeze!
Serverul este la inceput,l-am deschis deoarece eu si cel care imi tine serverul deocamdata pana va fi hostat,nu mai aveam rabdare in maxim 1-2 saptamani va fi gata!
Sper ca din munca noastra,veti vedea seriozitatea de care am adoptat pentru punerea serverului la dispozitia voastra,de fapt AeronMetin2 este mereu in cautare de inovatii si imbunatatiri pentru a fi pe placul dvs!
Armele evolueaza de ex:king1-king2,sirius-lunara-sfanta!Ca sa le evoluati va trebuie doar perle pe care le obtineti din scoici,pe care le gasiti la magazinul general!
Vom adauga mape noi cu teleport pentru ele!
Server - Board(Staff)
[Own]Shur0
[GA]Invader
[Lawis]
Server pvm nou e pe hamachi serveru GM prietenos dar nu da iteme la nici un player , au fost implementate noi questuri distractive , in plus totul a fost tradus in romana si inca ceva , vom face EVENT OX SI DT RUN pentru ca au fost traduse in romana si complet functionale + no-la[/u]g ![/b]