Metin2 - Tutoriale, resurse, servere, discutii si multe altele.
Bine ati venit pe forumul Metin 2 Romania.<br />
Va rugam sa nu postati materiale,linkuri de download sau alte lucruri pentru care nu detineti Drepturile De Autor sau care sunt ilegale.
<br />
Va multumim!<br />
Echipa Metin2Romania
Bine ati venit pe forumul Metin 2 Romania.<br />
Va rugam sa nu postati materiale,linkuri de download sau alte lucruri pentru care nu detineti Drepturile De Autor sau care sunt ilegale.
<br />
Va multumim!<br />
Echipa Metin2Romania

Comunitatea Jucatorilor de METIN 2 din Romania

Nu sunteti conectat. Conectați-vă sau înregistrați-vă

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos  Mesaj [Pagina 1 din 1]

Achiles

Membru

Achiles
Dragi vizitatori/utilizatori.In acest topic vreau sa-si spuna fiecare optiunea despre ce inseamna pentru el alegerea serverului unde va juca,si cum crede el ca ar trebuii sa il aleaga pe acesta

Parerea mea:
Inainte de a te apuca pe un server trebuie sa te uiti si in portofel de asemenea (parerea mea)...daca stai bine poti sa te apuci de un server oficial(RO,UK,US etc.) dar daca nu prea sunteti de acord cu ideea de a investi bani intr-un joc de metin2 atunci v-as sugera un metin privat.Ma veti intreba: "ce legatura au banii cu metinul oficial doar scrie peste tot ca e free game"...mda este free game insa pe langa asta va trebuii sa platiti pentru Bravery Capes,Freze,Experience Ring,Third Hand etc. lucruri care sunt gratuite in multe dintre serverele private si din propia mea experienta este foarte greu,aproape imposibil sa devii puternic pe un server oficial unde nu investesti bani.

Ai o comunitate, dar te-ai saturat de probleme? Vino pe Real-Arena.
https://metin2romania.4umer.com

TheDaanAndrei

Membru

TheDaanAndrei
sunt de acord trebuie sa sti chesti despre metin (care sa fie adevarate)
ca poate safie urat
EX:80k bonusurile la un sv PvP
si defapt sun20 la sv pvm
si mai sunt multe ale exemple

Snake

Membru

Snake
asa este ii dau dreptate fara sa investeti bani in metin2.ro nu faci nik...ca de la lv 80+ fara exp ring nu prea mai cresti bine asa ca parerea mea este ca a lui Achiles apucativa de private..Wink gasiti un privat bun 24/24 hostat fara lag...si incepeti .... e cel mai bine;) pe ro esueaza fieraru ala full asa pe private este...bless/metal magic....Wink

Continut sponsorizat

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus  Mesaj [Pagina 1 din 1]